Commentaren: 7
 • #7

  Dhr. de Groot (zaterdag, 13 augustus 2016 06:05)

  Wij zijn van 2 t/m 12 juli op dit prachtige verblijf geweest. Waar ik altijd onzeker over ben met zo een boeking is dat de foto's vaak mooier zijn dan de werkelijkheid. Maar dat is hier zeker niet het geval. Een super villa met heel veel ruimte en heel comfortabel. Bij aankomst was er 1 klein probleempje de tv ontvanger van de Nederlandse T.V. deed het niet. 1 keer bellen en dezelfde dag nog opgelost. Dus ook een hele goede service van de Nederlandse eigenaren die op steenworp afstand wonen. Ik ga zelf niet snel 2 keer achter elkaar naar een zelfde verblijf maar wij hebben het er al over gehad deze vakantie volgend jaar weer te gaan boeken. De kinderen die wij mee op reis genomen hebben het ook super naar hun zin gehad. Is echt een aanrader. Groet Rosco

 • #6

  Fam. Verdiesen (dinsdag, 24 mei 2016 22:18)

  Aanrader!

  We hebben een heerlijke week vakantie genoten in villa Magna Casa. Het huis is van alle gemakken voorzien en de omgeving is prachtig. Een (huur)auto is bij het verkennen van de omgeving een must. Voor onze zoon van 3,5 jaar oud waren alle praktische zaken aanwezig. Een aanrader dus!

 • #5

  Liam (maandag, 02 mei 2016 11:11)

  Met 3 vrienden heb ik een week in Magna Casa verbleven. Het huis is heerlijk groot, de ligging is heel centraal. Wij hiken graag en in de omgeving zijn vele bergketens te vinden waar wij mooie tochten hebben gemaakt. Komen zeker volgend jaar terug!

 • #4

  C. A. J. de Waard (dinsdag, 26 april 2016 10:42)

  Van 20 maart tot 6 april 2016 in Villa Magna Casa vertoeft. Heerlijk op het balkon kunnen ontbijten. Na het wandelen in de jacuzzi met een wijntje. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien, niet in de laatste plaats de supermarkt op nog geen 100m! De gastvrijheid van Ilona en Paul hebben ons een warm gevoel gegeven.
  Het was grandioos en voor herhaling vatbaar.

 • #3

  Thijs en Bibi (vrijdag, 04 oktober 2013 12:08)

  Met een bevriend echtpaar en onze kids zijn we een week in Magna Casa op vakantie geweest. In een woord: FANTASTICO !!!
  's Morgens verse broodjes, daarna lekker poekelen in ons eigen zwembad of naar het strand en 's avonds in één van de vele restaurantjes gegeten. En als de kinderen in bed lagen, namen wij nog een wijntje in de jacuzzi. Echt super!

 • #2

  Karin v. Osnabrugge (woensdag, 18 september 2013 21:28)

  Het is een fijn huis met een geweldig terras beneden bij het zwembad. De supermarkt is dichtbij. Ideaal. De kamers zijn mooi. Jammer alleen dat de 2e ouderslaapkamer als enige kamer van het huis geen airco heeft. Verder een heerlijke vakantie gehad.

 • #1

  Dhr. Lagerwaard (woensdag, 11 september 2013 09:21)

  Heerlijk verblijf gehad in luxueuze villa met eigen zwembad. Eigenaar goed bereikbaar bij onverwachte problemen. Geen nare verrassingen gehad. Aanrader!